Buren bij Kunstenaars

18-10-2019

Sedert 2016 stelt Roos Vermeulen haar atelier open via Buren bij Kunstenaars...
...een warm onthaal, staat hierbij centraal !

Beeldende kunst is springlevend en Buren bij Kunstenaars is daar het bewijs van. Op 17 en 18 oktober gluur je binnen in ateliers en expo's en maak je kennis met het werk van beeldhouwers, schilders, glaskunstenaars, fotografen, tekenaars,... 
De ca. 250 deelnemende kunstenaars garanderen je een coronaproof onthaal


Buren bij kunstenaars, dat is het jaarlijkse open-atelierweekend in West-Vlaanderen. Beeldend kunstenaars zetten dan de deuren van hun atelier open en gunnen je een kijkje achter de schermen. Het ideale moment om beeldend werk en inspirerende ateliers te ontdekken!

Wist jij dat er een kunstenaar in je buurt woont? Buren bij kunstenaars laat zien dat beeldende kunst springlevend is. Ontdek beeldend werk waar je het niet had verwacht. Trek erop uit tijdens het weekend van 18, 19 en 20 oktober in West-Vlaanderen en laat je verrassen door het grote aanbod. Ongeveer 2600 beeldhouwers, schilders, keramiekkunstenaars, tekenaars, glaskunstenaars, fotografen en andere beeldend kunstenaars. Heel wat van deze kunstenaars tonen niet alleen hun werk maar zetten ook hun ateliers open voor bezoek. Ook heel wat collectieven, zoals academies, kunstkringen, verenigingen en woonzorgcentra, laten hun atelierwerking zien. 

J.V.S