Alle berichten

Op zaterdag 11/06 en zondag 12/06 richten vzw PETIT PARIS een openluchtatelier in tijdens de Ieperse Dolle Dagen. Dit onder het motto "Kunstenaars komen uit hun kot"

Hans Van Bockstael een halve eeuw boogschutter, is al 50 jaar lid en 30 jaar voorzitter van de Sint-Sebastiaanschutters Beselare. Dankzij deze Gilde en de Griffier Kurt Vanslembrouck kreeg ik deze mooie opdracht om één van de grootste iconen van Beselare op doek te vereeuwigen.

Dit weekend neem ik deel aan de Open Atelierdagen in samenwerking met het team van Kunstwerkt.

Jacques Brel

07-11-2021

De zeiljacht van Jacques Brel de 'Askoy II' wordt varend erfgoed!

Onlangs werd mij gevraagd om deel te nemen aan een virtuele expositie voor de Filipijnen.

Mede door de corona en de daarbij horende maatregelen werd een reeds geplande operatie steeds uitgesteld.

COVID 19

01-05-2021

Tijdens de corona maanden heb ik maar weinig de borstels ter hand genomen. Door alle commoties rond het virus en de maatregelen had ik wel een bepaalde inspiratie om te schilderen. Maar de concentratie was onvoldoende om een volwaardig werk te realiseren. Na meerdere pogingen heb ik dan uiteindelijk en bewust een pauze ingelast.

Verscholen in het bos in de Groenbosdreef in Houthulst heb je de Vrijboshoeve waar kunstenaar Lambertus Vermeiren er zijn kunstcentrum opricht en waar ook Agama Adventure zijn thuishaven heeft.

Op zaterdag 3 oktober opende de permanente tentoonstelling Agama Art van de kunstenaars van Open Atelier. Zowel klassieke als moderne kunst is voortaan te bewonderen in de Vrijboshoeve in Houthulst.